Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит вместо да си оправя дълговете, се хвърля в прегръдките на Лейля

Надир се среща със свой доверен човек и го пита какво се случва с Халит. Той му обяснява, че Халит предприема рисковано действие и очаква да се провали. Той разказва на Надир, че Халит е вложил в швейцарска банка своите пари, като се надява на голяма лихва.

„Човек когато попадне в трудна ситуация веднага взима неправилни решения“-, отбелязва Надир. Неговият човек показва нещо на телефона си, което много радва Надир.

Лейля е приготвила вечеря на свещи. Тя е със секси облекло, поглежда се в огледалото, на вратата се звъни, тя отваря и пред нея застава Халит, който уж щеше да пътува за Анкара. Лейля го посреща възторжено, казва му: „Добре дошъл, скъпи!“ Двамата се целуват.

Лейля казва на Халит, че благодарение на Надир те двамата са се срещнали и имат този прекрасен апартамент. Лейля му разказва, че се е срещала със Зехра, която й е говорила така, сякаш знае за техните отношения. Халит е категоричен, че Зехра не знае за тяхната връзка и Лейля да бъде спокойна.

Йълдъз и Зехра обсъждат ситуацията с несъстоялата се кариера на Йълдъз в телевизията. Това че собственик на телевизионния канал се е оказал на Надир ,е попречило за изявата на Йълдъз. Йълдъз не пада духом и казваче е възможно самата тя да направи телевизионен канал.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.