Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит тръгва за Анкара, за да си оправи дълговете, поне така казва на Йълдъз, но…


Халит обсъжда с Метин ситуацията с големите дългове, които има. В кабинета му влиза на Надир. „Лошите новини“- казва Надир. „Какво искаш да кажеш с това?“-, пита Халит. „За дълга, който ти виси на врата и трябва да го върнеш незабавно.“- кълве го Надир. Надир идва със специално предложение. „Нито едно твое предложение не ме интересува“ – изригва Халит. „Ще платя дълга ти, но в замяна ще взема 10% от твоите акции“- казва Надир. „Не ми е нужна твоята помощ“ – контрира го Халит. Той гони Надир от кабинета си. Халит кара Метин да се обади на банкера и да му предложи действия, които бързо да му донесат печалба. Метин го предупреждава, че това е много рисковано.

Кая и Ендер ще излизат на официална вечеря само двамата. А Шахика ще ходи на  парти с Ийт. Кая и Ендер са притеснени от ситуацията. Шахика пита забранено ли е да излиза с племенника си и казва, че тя е поговорила със Зерин, за да ги сдобри с Лила. Ендер пита Шахика, откога тя е започнала да прави добро на Ийт. Шахика ще срещне Ийт със Зерин, за да й покаже, че той има класа, а да не го смятат за някакъв загубен младеж, както твърди Халит. Зерин щяла да уговори Халит да се съгласи Ийт и Лила да продължат връзката си. Ендер отвръща с усмивка на твърденията на Шахика. Ийт тръгва с Шахика.

Ендер се отказва от това да вечеря заедно с Кая.  Тя се сърди на Кая, че позволява на Шахика да се бърка в живота на Ийт. Ендер е вбесена на  мъжа си, че се доверява на своята сестра, която се опитала да ги отрови и шантажира Ийт. Двамата се отказват от вечерята.

Йълдъз е изненадана, че Халит си приготвя багажа да заминава за Анкара. Халит я известява за дълга, и че трябва да поговори с някои хора, за да реши по най-бързия начин проблема. Халит се дразни, че Йълдъз го пита за подробности Белокосият  беснее, че Йълдъз продължава да го ревнува.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.