Тв новини

„Опасно изкушение“: Тайнственият собственик на телевизията, където Йълдъз ще работи, се оказва познат човек…

Зехра и Йълдъз са в телевизията и Йълдъз е категорична, че иска да изкарва сама парите си, защото не знае какво я чака на другия ден. Йълдъз се среща с шефа на канала и казва, че приема неговото предложение. Шефът е изненадан и казва, че няма да му прави никакви номера за бъдеще, нали? Шефът на канала и обяснява, че готвят договора и адвокатите му и скоро ще го представят тя да го види. Телевизионерът отбелязва, че собственикът на телевизията е възхитен от Йълдъз и иска да се запознае с нея. Въвеждат Йълдъз и Зехра при собственика на телевизията. Каква е изненадата на двете, когато пред тях застава Надир, казва че неотдавна е купил канала…

Йълдъз решава да си тръгне. Надир подканя Йълдъз да си помисли отново, ако тя е решила, заради него да се откаже. Надир я успокоява, че тя няма да го вижда всеки ден и това няма да е повод за напрежение между нея и Халит. Йълдъз иска време, за да си помисли.

Метин отива при Халит с тревожна вест, че фирмата  има големи дългове. Докато Метин и Халит обсъждат тежката ситуация около дълговете, Ендер звъни на Надир и казва, че Метин в момента разговаря с Халите и му съобщава за  големите задължения на фирмата. Те готвят нов капан на Халит.

Емир и Йълдъз коментират, че Надир специално е купил телевизията. Йълдаз говори с Емир за Лейля. Той я успокоява, че откакто тя е отпътувала от района, никой нищо не знае за нея. Двамата се чудят къде може да е Лейля, след като на нея не са й останали никакви пари.

Зехра уверява Зерин, че уредила въпроса с Лейля. Писателката е категорична, че е успяла да разбере, че Лейля няма никакви отношения с Халит. Убедена е на 100%. Да видим…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.