АктьориТв новини

Шевал Сам напуска „Опасно изкушение“


Сериалът „Опасно изкушение “ ще си вземе сезонна почивка от 13 юни по турската телевизия. Ще бъде заснет и 6-ти сезон на забавната поредица, но през есента. Тя ще продължава екранното приключение на продуцентите от Medyapım. Сериалът увеличава аудиторията си, въпреки че се излъчва вече 4-5 години.

От продукцията разкриха, че красивият актьор Берк Октай, който даде живот на популярния герой Чаатай, в края на сезона, ще се сбогува със зрителите. Сигурно е, че Еда Едже и Биран Дамла Йълмаз ще продължат участието в проекта. Очите се обърнаха към Шевал Сам. Ендер, кралицата на интригите, ще разочарова феновете си.

Сам, която също е сред най-успешните изпълнители на Турция, започна сценичните си изяви след пандемията и беше засипана с много оферти. Красивата изпълнителка не успя да направи много солови изяви на сцената, заради снимките на сериала. Шевал, която е много уморена от 5 годишния си престой в „Опасно изкушение“, напуска сериала, според последните информации, и ще се фокусира върху музиката, ако няма проект, разбира се, който да открадне сърцето й в следващите месеци.

Шевал Сам е родена в Истанбул през 1973 година. По това време семейството й живее в бедния квартал Етилер, който е в покрайнините на мегаполиса. Но това не означава, че те са били бедни. Когато бащата на Шевал напуска семейството, тя е само на шест години, а по-голямата й сестра – на осем. Майка им ги отглежда сама, и двете момичета получават добро образование.

Майката на Шевал пее прекрасно, тя е известна певица в Турция, казва се Леман Сам. Таланта й е наследен от младото момиче. Като професионален музикант, майка й й дава необходимите знания и я подкрепя в началото на кариерата й.

Сестрите Сам завършват училище в техния район и след това се разделят: по-голямата сестра избира обикновена професия, а Шевал иска да свърже живота си с изкуството. Мечтае да възстановява красиви стари сгради и затова влиза в строителния лицей, където се обучава за реставратор. Тук тя научава много и осъзнава, че иска да отиде по-далеч – да овладее основите на графиката и веднага след лицея влиза в университета в Мармара, във факултета по изящни изкуства.

Шевал Сам много  хареса  университета – той става нейната стихия, нейният свят. И вероятно скоро Истанбул щеше да получи още един талантлив художник или реставратор, но съдбата реши друго.

Веднъж Шевал отива с приятел в телевизията и там  е спряна в коридора от режисьора на една от програмите. Телевизионерът мисли, че се вижда с актриса. Момичето се притеснява, но приема поканата му да да вземе участие в неговото шоу. Оказва се, че тя пее прекрасно. Започват да я канят в различни музикални програми, където тя се представя блестящо.

Следващият етап от телевизионната й кариера е участие в реклами, в тях Шевал показва способността си да работи пред камерата. И тогава започват да пристигат покани за участие в телевизионни сериали. Невероятните си способности на актриса Шевал Сам показва в сериала „Опасно изкушение“. Зрителите ще съжаляват, защото няма да могат да я гледат и в 6-ия сезон на поредицата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.