Тв новини

„Опасно изкушение“: Фериде измисля шокиращ ход спрямо сина си!


Фериде разговаря с Гюлер и й казва, че ще вложи всички свои умения, за да открие подходяща жена за Чаатай. Това ще е начина да го откъсне от Йълдъз. Йълдъз казва на Асуман, че вече не е с Чаатай. Двамата са се разделили.

Чаатай прави хитър трик, че уж се маха от сградата и Йълдъз моментално заминава на рецепцията, за да разпитва какво се случва с апартамента под нея. Чаатай е там и казва, че това е проверка, колко тя е свързана с него. Двамата се разбират и се събират отново.

Шахика разработва много хитър план. Тя се среща с Фериде и се прави на много целомъдрено момиче, което е със синя кръв. Шахика обяснява, че работи заедно с Хасан Али, но не ходи често в офиса, а мечтае да има семейство и деца. Фериде е запленена и е готова да я срещне с Чаатай. Шахика се прави на девица и обяснява, че не е готова на подобни срещи. Фериде й казва, че ще открие пътя, по който да я срещне с Чаатай, без да я притеснява. Шахика лъже Фериде, че ще ходи в дом за възрастни хора, за да развива благотворителна дейност.

Асуман приема поръчката от хотелите на Дженк и дава сведения на дъщеря си. От своя страна и Йълдъз казва на Чаатай какво се случва и Чаатай ий обещава, че ще поговори с Дженк и ще му каже, че двамата са близки. Ендер коментира с брат си, че ще кани Хасан Али на събитието по обявяването й за бизнесдама на годината. Джанер и казва, че е сигурен в намерението на Хасан Али да й подари скъпо бижу по този повод. Зехра е подтиквана от Асуман да каже на Мерт да организират реклама на заведението им. Той обаче не е съгласен да влага средства в нейната дейност.

Йълдъз е в офиса на компанията и се виждаш с Ендер. Ендер й казва да не бърза да се опитва да спечели на своя страна Хасан Али. Йълдъз от своя страна я пита как Ендер търпи ухажванията на Хасан Али. Тя й отвръща, че няма намерение да започва нещо сериозно и мимоходом отбелязва, че е станала бизнесдама на годината.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.