Тв новини

„Опасно изкушение“: Ти открадна мъжа ми!


Йълдъз се среща с Дженк в един ресторант, където са Фериде и Гюлер. Фериде предполага, че Йълдъз съблазнява Дженк и прави снимки на тяхната среща. Чаатай е посетен от Бурджу, която го пита, защо той така лесно се отказва от нея. Той й дава неопределен отговор. Но Бурджу вижда обиците на Йълдъз в дома на Чаатай, и разбира какво се случва. Фериде показва снимките на Дженк и Йълдъз. Чаатай обаче я контрират, че това е бизнес вечеря, за която той е знаел. Йълдъз научава от Чаатай, че Дженк му е казвал, че ще използва предтекста за бизнес сделка с Йълдъз, за да има връзка с нея. Йълдъз е категорична, че няма да работи с Дженк.

Йълдъз е посетена от Бурджу, която й се нахвърли и казва, че е откраднала приятеля й, докато се преструва, че много е съпричастна към драмата, която преживява. Йълдъз се държи спокойно и се мъчи да убеди Бурджу, че познава Чаатай много преди да се запознае с нея. Бурджу й казва, че е видяла обиците й в дома на Чаатай и й пожелава нещастие. Асуман се мъчи да убеди дъщеря си, че Чаатай  не е подходящ за нея. Тя допълва,че майка му се опитва да я фалира, а сега бившата му приятелка я прави за резил пред всички. Джанер и Емир са съгласни с Асуман. Йълдъз, когато вижда, че Фериде пристига в офиса си, тя отива и й казва, че госпожата е решила да фалира семейния й бизнес. Асуман е готова да разкъса Фериде, ако Емир и Джанер не я възпират.

Фериде бърза да се оплаче на сина си, че майката на Йълдъз е искала да се бие с нея. А пък от своя страна Йълдъз е причината и го упреква, че той ни е казал нищо, че се е срещал с Бурджу. Той я успокоява и й казва, че Бурджу не означава нищо за него и просто е пропуснал да й каже. Йлдъз му съобщава за това, че майка му е открила ателие за химическо в съседство с нейното. Чаатай пък твърди, че то е на племенника на Гюлер. Допълва, че Асуман се е отнесла грубо с майка му. Йълдъз се сърди на Чаатай и че вярва на майка му, а тя, глупачката, се съобразява с мнението му и не работи с Дженк. Чаатай й предлага да се разделят, защото не могат да стигнат до съгласие за такива дребни неща, пък камо ли за нещо по-важно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.