Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз и Чаатай се сдобива със силни врагове, които…


Бурджу се среща с Дженк в ресторант, в който той се готви да разговаря с Чаатай. Тя разказва на Дженк, че Йълдъз и Чаатай са скрили отношенията си от тях. Когато Чаатай се появява той се нахвърля върху него. Чаатай се мъчи да му обясни какво се е случило точно, но Дженк си тръгва.

Йълдъз е в ателието когато Дженк се появява и иска да говори с нея. Йълдъз му казва да не скъсва отношенията с Чаатай, защото тяхната връзка е започнала току-що. Дженк иска да останат приятели и я целува точно, както са се разбрали. Един човек ги снима, докато се целуват. Хасан Али прави жест като ходатайства пред кулинарен специалист за заведението на Зехра. Той от своя страна ще коментира и ще му направи реклама в своето шоу.

Йълдъз и Чаатай са заедно, той я пита, какво е правила през деня, тя обаче не му разказва, че се е срещнала с Дженк. Чаатай е притеснен и й показва снимките, като я упреква, че е скрила от него, че се е срещала с Дженк. Йълдъз обаче знае, че това е уговорено действие от страна на Дженк и Бурджу. Чаатай приема обяснението й. Пристига Асуман, която се дразни, че Йълдъз е с Чаатай, тя иска да я измъкне от разговора, като съобщава, че Халит Джан е неспокоен. Хасан Али не отива на награждаването на Ендер за бизнесдама на годината. Тя е силно ядосана от този факт. Какво ще последва? Какъв подарък е приготвил Хасан Али на Ендер?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.