Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер се заканва, че ще убие Йълдъз, чува се стрелба…


Доан много обича Йълдъз и затова е готов на всичко. Но Кумру не разбира какво ще прави баща й с Чаатай? Доан не хареса думите на Кумру и той й напомня, че това е неговият живот и тя ще трябва да уважава всички решения на баща си. Между Кумру и Доан започва сериозна разправия, а писъците им се чуват из цялото имение. Йълдъз в този момент е в кухнята и, изглежда, изобщо не й пука какво се случва. Но когато Йълдъз вижда Кумру, тя казва, че никога няма да могат да се отърват от тази жена.

Йълдъз не разбира какво може да е вбесило толкова много Кумру. Кумру обаче вярва, че Йълдъз вече е свикнала да хваща богатите мъже в клопките си. Доан прави забележка на Кумру и я моли да не говори с такъв тон на съпругата му.

Журналисти се събраха около Доан и Йълдъз и започват да правят комплименти, че са много подходящи един за друг. В този момент се появи Ендер. Йълдъз моли пресата да не засипва Ендер с въпроси. В крайна сметка тя беше изоставена наскоро и нейният морал е много нисък. Ендер вижда Йълдъз и каза, че ще я убие. Скоро се появяват въоръжени мъже, които започват да стрелят от колата…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.