Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Волкан иска да се разведе с Дерин


Признанието на Селчук, че е син на Халюк, шокира всички! Гьонюл изгонва Халюк от къщата и прави всичко възможно новината да не изтече във вестниците. Селчук случайно научава за смъртоносната болест на майка си Хиджаран. Той идва при Асия, за да пита за болестта, тя го съветва да прекара останалото време с майка си. По поръчка на Гьонюл във вестника ще бъде публикувана статия за Асия и новата й връзка. Дерин показва на Волкан статия за Асия. Излязъл от релси, Волкан отива в болницата при Асия и вдига скандал. Трябва охраната да се намеси, за да го изхвърли. Асия заплашва Гьонюл с видеозаписа на Волкан, ако продължи да я наранява.

Асия разбира, че Гьонюл стои зад публикуването на новината във вестника. Асия е уморена от факта, че Гьонюл непрекъснато се опитва да й навреди. Тогава тя я предупреждава, че ако не спре, Асия ще предаде видеото на пресата. В това видео Волкан признава, че семейството му липсва и съжалява за постъпката си. Ако Асия му прости, той веднага прекъсва отношенията с Дерин и се връща при нея. Селчук иска да съди Халюк. Асия го моли да не се вълнува. Снимката на Асия изчезва от фотоизложбата на Синан. Синан и Асия подозират Волкан, но той убедено отрича всичко. След известно време снимката е доставена в магазина на Дерин. Тя побеснява и обвинява Волкан, че не е забравил бившата си жена. Дерин започва да следи Волкан.

Волкан, Асия и Али отново се събират на една маса, както преди. Али е щастлив. Волкан си спомня миналото и съжалява за случилото се. Междувременно Дерин случайно намира видеото на Асия и Волкан в телефона на майка си. Отива в дома на Асия и чува разговора им. Волкан казва на Асия, че ще се разведе с Дерин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.