Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин изчезва


Дерин е шокирана да чуе, че Волкан иска да се разведе с нея. Нервите на Дерин са на ръба. Връщайки се у дома, тя нарязва нещата на Волкан. Когато Волкан идва след нея, Дерин го кани да си опакова багажа. Тя предупреждава съпруга си, че след развода няма да му позволи да вижда Зейнеп. Междувременно Деря се завръща от обучението си в чужбина. Мелих се опитва да се извини на Бахар за поведението на сестра си и я кани на среща. Селчук постепенно се приближава до майка си Хиджран. Дерин качва видео, с което Асия заплаши Гьонюл, но остави само част от него и сега Асия изглежда като любовница. В резултат Асия и Дерин се скарват публично.

Дерин предупреждава Волкан, че след видеото в интернет ще му бъде трудно да се разведе с нея, без да загуби дъщеря си и имуществото си. Синан кани Асия да отиде с него в Австралия. След кавгата във фонда и видеото, която Дерин публикува в интернет, Асия трябва да напусне болницата. Волкан получава странно обаждане от Дерин.

Изчезването на Дерин шокира както Волкан, така и цялото семейство Гючлю. Полицията започва разследване. Всички открити от полицията доказателства сочат към Волкан: дневникът на Дерин, в който тя пише, че се страхува от съпруга си; съобщение от Волкан „Ще те убия“; деактивирани камери за наблюдение. Волкан се кълне, че не е изпращал заплашителни съобщения на Дерин и няма нищо общо с нейното изчезване. Целият град търси Дерин. След разпита на свидетели подозрението пада върху Асия. Междувременно в реката намират тялото на млада жена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.