Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин и Асия са отвлечени


След изчезването на Дерин Халюк е информиран, че тялото на момиче е намерено на брега на реката. Волкан отива на това място с родителите на Дерин. Всички са уплашени, но мъртвото момиче не е Дерин. Докато издирването на Дерин продължава, Асия е под все по-голям натиск от всички страни. Волкан решава да използва собствените си методи, за да открие Дерин и да оневини Асия. Той моли Селчук да използва стари връзки и да му помогне да намери Дерин. Заедно те намират човека, който е помогнал на Дерин да редактира и пусне видеото онлайн. Предават го на полицията. Волкан научава от Бахар, че Асия е в лошо състояние и идва при нея. Асия вярва, че по всякакъв начин трябва да намерят Дерин, иначе няма да може да живее и спи спокойно.

Дерин е пленена от съседите на Асия, нейния бивш пациент и съпругата му. Фарук се приближава до Волкан и го пита дали наистина е обичал Дерин? Вижда ги на рождения ден на Волкан, когато целува Дерин. Именно той ги заснел и показал на Асия. Волкан напада Фарук с юмруци.

Мелих продължава да ухажва Бахар, но Гьонюл е против връзката им. След разговор с Дидем Волкан, събира всички факти, Волкан се досеща, че Дерин сама е планирала отвличането си, за да отмъсти на него и Асия. Волкан споделя подозренията си с Асия и научава от нея, че Дерин е бременна. Хиджран умира. Фарук отвлича Асия и я отвежда в къщата, където е държана Дерин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.