Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Волкан търси двете си отвлечени жени


Дерин е пленена от съседите на Асия – нейния бивш пациент Фарук и съпругата му. Фарук се приближава до Волкан и го пита дали наистина е обичал Дерин? Вижда ги на рождения ден на Волкан, когато целува Дерин. Именно той ги заснел и показал на Асия. Волкан напада Фарук с юмруци.

Мелих продължава да ухажва Бахар, но Гьонюл е против връзката им. След разговор с Дидем Волкан, събира всички факти, Волкан се досеща, че Дерин сама е планирала отвличането й, за да отмъсти на него и Асия. Волкан споделя подозренията си с Асия и научава от нея, че Дерин е бременна. Хиджран умира. Фарук отвлича Асия и я отвежда в къщата, където е държана Дерин.

Дидем, виждайки как Гьонюл страда, й казва, че Дерин е добре. Когато Гьонюл е изненадана от думите й, Дидем обяснява, че Дерин сама е организирала отвличането си, за да изплаши Асия и Волкан. Дерин се надява да спаси брака си по този начин. Гьонюл е дълбоко шокирана от тази информация.

Изчезването на Асия след отвличането на Дерин се превръща в бомба. По време на разследването се появяват нови улики, които могат да помогнат за намирането на Дерин и Асия. Но Волкан възнамерява да вземе всичко под свой контрол. Междувременно Асия, събуждайки се, вижда Дерин вързана до себе си. Асия я пуска и я моли да се успокои. Те търсят начин да избягат от похитителите. Когато Назан влиза, Асия и Дерин се опитват да я неутрализират. По време на борбата Асия е ранена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.