Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Волкан настоява да се разведе с Дерин, тя обаче му подготвя изненада


Асия и Дерин успяват да избягат от похитителите. Асия е оперирана, а Волкан решава да остане с нея в болницата, което предизвиква нов пристъп на ревност у Дерин. Междувременно от притеснения за дъщеря си Халюк получава инфаркт и той също е откаран в болница. Гьонюл не може да гледа какво се случва с дъщеря й. Тя удря шамар на Дерин и моли дъщеря си да се погледне отстрани и да види в какво се е превърнала заради тази болна любов към Волкан. Дерин наистина е в ужасно състояние.

Волкан казва на Дерин, че ще се разведе с нея. Той вече не може да търпи нейните изблици и лудории. Но Дерин не възнамерява да пусне съпруга си да си отиде толкова лесно. На разпит от комисаря Дерин твърди, че Асия всъщност не е била заложница. Сигурна е, че Асия е организирала всичко, защото дори не са й вързали ръцете, и е била напълно свободна при отвличането им.

Асия иска да стои далеч от всичко това, но разбира, че това е невъзможно, когато разбира, че Дерин я обвинява в отвличане. Асия дава на Дерин един ден да каже истината на полицията, иначе Асия няма да премълчи факта, че Дерин сама е планирала отвличането. Дерин по-късно прави спонтанен аборт. Тя моли Дерия да не казва на никого за това. Използвайки вече фалшивата бременност, Дерин моли Волкан да остане с нея.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.