Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз играе на два фронта


Йълдъз идва при Чаатай, за да вземе сина си и е шокирана, когато Чаатай й урежда романтична изненада. Чаатай предлага на Йълдъз да зареже всичко, да вземе сина им и да си тръгне от Доан. Той много обича Йълдъз и иска да е близо до тях. Той вече много съжалява, че я е загубил и смята Йълдъз за най-доброто момиче на света. Чаатай е готов на всичко, за да събере семейството си.

Йълдъз разказа всичко на майка си, която се надява, че дъщеря й е успяла да предаде Чаатай на Доан и всичко, което той иска. Йълдъз се притеснява от някои действия на Доан и затова се съмнява в решението си. Но Йълдъз все пак успя да се довери на любовта на Доан и затова е готова да му каже „Да“. Доан е много щастлив от това. Сега те могат да прехвърлят официалния си брак в щастливо семейство.

Ендер е много ядосана от последните събития, а тя изобщо не е жена, която могат да вземат и изоставят. Кумру, получава любовно съобщение от Чаатай на телефона си. Йълдъз вижда, че Кумру се възмущава и я пита с кого се кара? Кумру каза на Йълдъз какво съобщение й е изпратил Чаатай и че го смята за психично болен. Когато Йълдъз се срещна с Чаатай, тя казва, че е готова да му даде още един шанс. Чаатай е много радостен и прегръща Йълдъз…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.