Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер се готви да разкаже на Кая за постановката на Шахика

Йълдъз научава от Ендер, че Хасан Али ще вземе картината, но не знае, че тя е продавач. Шахика е нападната от Алев, но се отбранява, като я изблъсква. Тя пада на земята и губи съзнание. Йомер вижда случката и заедно с Шахика  я отвеждат в болницата. На път – обратно от болницата за дома, чува, че някоя си Мерве иска да говори с Йомер. Алеф разпитва коя е тя. Шахика я разпознава по снимката в телефона. Седаи прави проучване и разбира, че картината, купена от Йълдъз е на стойност 300 000 лири, за която картина тя не е платила цялата дължина сума.

Хасан Али разказва на Фериде и Чаатай какво е направила Йълдъз и как се опитала да го измами, заедно с Ендер. Чаатай не е съгласен и защитава Йълдъз. Джанер казва на Ендер, че тя е длъжна да сподели с Кая, че има чувства към него и че Шахика й е направила постановка с изневяра, която Ендер не е направила.

Ендер решава да поиска от Кая да се срещнат и да разговарят. Той приема. А Йомер научава от Шахика, че Джансу се е сприятелила с него, за да вземе повече информация за семейството на Хасан Али. Емир убеждава Чаатай и да прости на Йълдъз. Чаатай, обаче се чувства притеснен от факта, че Йълдъз постоянно му представя някакви странни истории, от които страдат отношенията им.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.