Тв новини

„Опасно изкушение“: Бременна ли е Йълдъз?


Ендер решава да поиска от Кая да се срещнат и да разговарят. Той приема. А Йомер научава от Шахика, че Джансу се е сприятелила с него, за да вземе повече информация за семейството на Хасан Али. Емир убеждава Чаатай да прости на Йълдъз. Чаатай, обаче, се чувства притеснен от факта, че Йълдъз постоянно му представя някакви странни истории, от които страдат отношенията им.

Хасан Али разговаря с Ендер и я укорява за това, че не му е споделила, че Йълдъз има задължения. Ендер е категорична, че няма да предаде приятелката си.

Шахика разбира,че Кая ще има посещение от страна на Ендер и го потиква да си отмъсти за всичко, което тя му е сторила. Кая е категоричен, че няма да го направи. Шахика, обаче го подтиква да си помисли.

Фериде разговаря с Хасан Али и го моли да не се меси вече в отношенията на Чаатай и Йълдъз, защото явно Чаатай е много влюбен в Йълдъз. Но Чаатай не иска да разговаря с Йълдъз. Той казва че се изнася на хотел. Йълдъз е съкрушена и решава да го задържи като го излъже, че е бременна, тя му показва тестове, взети от бременна жена.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.