Тв новини

„Опасно изкушение“: Празненство за мнима бременност

Ендер се вижда с Кая и му казва, че ако той не беше постъпил крайно с нея, като се раздели с писмо, то тя е щяла да го последва в Лондон. Двамата изживяват интимни моменти. Джансу е поканена от Йомер да се види с него. На срещата, обаче пристига Шахика и разобличава измамницата. Джансу казва, че тя я е извикала в Истанбул. Но Шахика я контрира, че не тя я е потиквала да влиза в авантюри с Чаатай. Джансу си тръгва, а Йомер се извинява на Шахика,че не й е повярвал. Моли я да не казва нищо на Хасан Али. Те отиват на вечеря като по този начин Йомер иска да ѝ благодари.

Чаатай и Йълдаз събират близките си и казват че очакват дете, но Йълдъз е информирала майка си, че я е излъгала- само и само да се помири с Чаатай.

Чаатай информира баща си, а той от своя страна вика оркестър, за да празнуват предстоящото събитие.

Зехра се представя за годеница на Емир, защото майка му иска да го жени за момиче, което той не харесва. Джансу е изгонена от пансиона, защото няма средства да плаща, а Кая съобщава на Шахика че двамата с Ендер изпитват чувства. Шахика казва, че сега е момента Кая да отмъсти на Ендер. Ще се съгласи ли Кая на подобно действие?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.