Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика е сигурна, че Ендер и Хасан Али ще се женят, а Кая…

Халиджан е надраскал картината, това казва Асуман на дъщеря си. Йълдъз се опитва да изтрие боята. Йълдъз информира Ендер какво се е случило, а Ендер я успокоява, че ще намери купувач, който не разбира много много от изкуство.

Шахика убеждава убеждава Чаатай, че е Хасан Али й е изневерил с Ендер и е сигурна, че двамата ще се женят. Кая обаче не е трогнат от информацията, която разпространява Шахика. Той не се интересува, какво ще прави Ендер. Хасан Али получава предложение от Ендер да вземе картината като по тоя начин ще помогне на човек в нужда. Той е готов, но иска да разбере повече информация за човекът, нарисувал картината. Ендер разказва на Хасан Али, че Кая е много добър бизнесмен и няма да срещне никакви трудности с него.

Йълдъз научава от Ендер, че Хасан Али ще вземе картината, но не знае, че тя е продавач. Шахика е нападната от Алев, но се отбранява като я изблъсква. Тя пада на земята и губи съзнание. Йомер вижда случката и заедно с Шахика  я отвеждат в болницата. На път обратно – от болницата за дома, чува, че някоя си Мерве иска да говори с Йомер. Алев разпитва коя е тя. Шахика я разпознава по снимката в телефона.

Седаи прави проучване и разбира, че картината, купена от Йълдъз е на стойност 300 000 лири, за която картина тя не е платила цялата дължина сума.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.