Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер и Кая се женят отново, следва взрив…

Хасан Али наистина върши задкулисни неща, той изпраща фалшиви документи при Кая. Ендер, обаче, коментира с Кая, че не е доволна от начина, по който той се отнася към нея. Иска Кая да се ожени отново за нея.

Йълдъз е готова да открадне телефона му. Джанер е разкрит от Седаи за намеренията им на него и сестра му. Хасан Али е наясно, че са разбрали за неговите  помисли. Фейза разговаря с Чаатай и показва снимки на детето си. Той е силно смутен, защото намира прилика между него и детето й. Йълдъз и Кая коментират отношенията на Кая с Ендер. Кая е готов да купи пръстен и Йълдъз избира пръстена.

Хасан Али продължава да ухажва Фериде като я разхожда с яхта но там се сблъскват с определени проблеми. Чаатай почти е убеден, че детето на фейза е него от него. Ендер лети на крилете на щастието и не забелязва какво се случва. Тя научава, че Кая й е купил пръстен, затова му предлага брак и Кая се съгласява.

Чаатай е силно притеснен. Вика Фейза и се интересува дали детето е негово. А пък Хасан Али уличава Йълдъз и Ендер в кражба. Той обаче ги подценява, защото те го надхитрят. Оказва се, че тримата са в капан. Чува се тиктакането на часовник с последващ взрив.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.