Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер бяга от Кая

След шест месеца

В бомбеният атентат Йълдъз и Ендер успява да оживеят, но Хасан Али загива. Чаатай е покрусен и има трудната задача да се справи с дълговете на компанията. Той крои планове да приключи с брака си с Йълдъз. През това време Йълдъз се сближава с Кумру – момиче, което е съседка на Йълдъз. Тя е светска звезда. Ендер се завръща, тя отива при брат си с куфари, но без Кая. Сложи ли са край на отношенията си. И Ендер е много по-доволна да живее в свят на интриги, отколкото с един скучен живот.

Чаатай коментира възможността с Фейза да замине на почивка той не се отказва от мисълта, че  детето е негов син, затова постоянно се интересува какво прави той.

Джанер и Емир имат заведение. Йълдъз организира парти, на което иска да запознае Ендер с приятелката си Кумру. Кумру е скучаеща богаташка, а нейния баща непрекъснато я контролира за безумните решения, които взема. Йълдъз е възхитена от нея, а пък Чаатай не я понася. Зад гърба на всичко това, Кумру се подсмихва и им се подиграва.

Асуман е подозрителна към Фейза. Кумру не понася приятелите на Йълдъз. Йълдъз е силно притеснена за брака си, затова търси помощ от Ендер и Емир. Ендер я насърчава да организира нещо, което да окаже влияние върху брака й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.