Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай си намира любовница, мисли за развод


Йълдъз вижда мъжа си в компанията на Фейза и започва люта караница. Чаатай е много притеснен от поведението й, настоява Фейза да остане в компанията. А Йълдъз моли за извинение. Но той е категоричен и забранява на Йълдъз да стъпва в офиса.

Фейза започва отношение с Йомер, за да няма повод за ревност. Те са поканени на вечеря, организирана от Емир и Джанер. Но Ендер не се хваща, че Йомер има връзка с такава бизнес дама като Фейза. Фейза, обаче не отива на вечерята и Йомер твърди, че детето й е болно. Ендер решава да отидат да видят какво се случва с Фейза. През това време Йълдъз очаква мъжа си, но той е със своята любовница в един хотел. А Ендер вижда че Фейза не е в къщи. А детето ѝ е добре. Те се сблъскват с нея на улицата.

Тя се опитва да се оправдае, но Ендер остава подозрителна. Когато Чаатай се връща вкъщи той въобще не се държи добре с Йълдъз. А Кумру продължава да злослови срещу съседите. Тя изразява учудване как е възможно Чаатай да е женен за Йълдъз. Ендер казва на Фейза, че е разкрила лъжите й и няма да я търпи във фирмата. Йълдъз иска да оправи отношенията си с Кумру затова я кани на вечеря. Но тя е с любовника си в хотел. Пред хотела се намира човек на баща ѝ Доан,който му докладва в Тоскана какво прави дъщеря му. Кумру, обаче, не знае за случващото се. Тя съобщава на своя любовник, че Йълдъз я е поканила на вечеря, за да оправят отношенията си. Мъжът, който получава тази информация, е Чаатай. Чаатай се оказва любовник на Кумру.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.