Тв новини

„Опасно изкушение“: Чаатай има извънбрачен син?


Хасан Али продължава да ухажва Фериде. Той моли за съдействие Чаатай. Той му отказва. На негова страна застава, обаче Гюлер. Хасан Али носи цветя на Фериде с надеждата, че тя ще му обърне внимание. Фериде е фен на сериал, който напомня на поведението на снаха й. Попадането ѝ във висшето общество, Асуман се допитва до Ендер, Джанер и Емир да накарат отново Йълдъз да си служи с лъжи и да успеят да разберат как поведението й е дало повод за направянето на сериал.

Хасан Али използва различни прийоми, за да може да накара Фериде да му обърне внимание. Ендер успява да разбера, че Айсел е човека, който е дал информация за историята.

Хасан Али се прави на болен. Фериде започва да се грижи за него. Двамата разбират, че техният любим сериал е създаден по историята на Йълдъз. Хасан Али е бесен и прави невероятен скандал на Йълдъз. Кая подозира Хасан Али в неговата честност. Кая смята, че Хасан Али измъква бизнеса на Ендер и Йълдъз.

Ендер казва на Йълдъз,че е готова да се обединят, за да спасят акциите, които са на техните наследници. Йълдъз и Ендер отново са близки. Йълдъз казва на Ендер, че смята отношението на Кая към нея за несериозно. Появява се Фейза в компанията, тя се нуждае от работа. Тя сама отглежда малкия си син. Той е болен от синдром на аспергер. Чаатай е притеснен, че той много прилича на него.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.