Тв новини

„Опасно изкушение“: Доан иска да види скалата, откъдето е хвърлена Йълдъз


Хилял е хитра и вижда, че Седаи отвежда със себе си Зейнеп и Асуман. Той откарва Асуман и Зейнеп при Йълдъз. Зейнеп се сърди на Йълдъз, че всички издирват, а тя се крие.Йълдъз разказва, че прави план да види как Доан ще се отнесе към нея, но въпреки всичко е убедена, че няма да му прости, защото е убил Чаатай. Зейнеп отбелязв, че ще й помогне, но не е съгласна с постъпката й.

Енгин кани Ендер на обяд тя му споделя, че има нещо неточно, защото ако имаше проблем, Йълдъз щеше да се обади първо на нея. Доан разбира от хората на Идрис, че Хикмет е изхвърлил тялото на Йълдъз в морето.

Хандан извършва подла постъпка като наема секретарка, която да се блазни Енгин, за да елиминира Ендер от пътя си. Поради тази причина, тя се опитва да елиминира по-възрастната асистентка на Енгин, за да я замени с по-младата. По-възрастната асистенка не е съгласна, но Хандан се съгласява да вземе възрастната асистентка за себе си, а по-младата, която да съблазнява Енгин да остане при него. Доан иска да види скалите, откъдето е била хвърлена Йълдъз.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.