Тв новини

„Опасно изкушение“: Небивалиците на Йълдъз


Доан се връща в имението появява се и Йълдъз, която им разказва измислица, че е била отвлечена и изоставена на безлюдно място и е ходила пеша до Имението. Ендер я коригира като ѝ казва, че е имала възможност да се обади по телефона и да им каже, за да не се измъчват. Йълдъз се оправдава, че не е намерила телефон. Ендер забелязва, че обувките на Йълдъз са много чисти и този факт я кара да мисли че Йълдъз не идва от далеко.

Доан не е съгласен с Хилял, че Йълдъз ги мами, тогава тя му разказва как е видяла Седаи да отвежда Асуман и Зейнеп нанякъде. Тя е сигурна, че Йълдъ е инсценирала отвличането си.

Ендер кара Йълдъз да си признае, че ги измамила.

Хилял кара Мете да проследи, къде са отишли предишния ден Асуман и Зейнеп със Седаи.

Новата секретарка на Енгин се явява с провокативно облекло. По-възрастната асистентка я кара да облече нещо по-смирено, но Хандан е категорична че трябва да бъде в предизвикателно облекло пред брат й. Йълдъз получава уверение от страна на Доан, че ще издири Сафет и ще го накаже като го накара да съжалява за действията си спрямо нея и сестра й.

Кумру получава обеците от Джанер. Той и Емир й благодарят, че тя е платила гаранцията и е категоричен че след време ще върне сумата. Джанер и Емир я канят на концерт, за да и благодарят.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.