Тв новини

„Опасно изкушение“: Битка за истината


Хилял иска да информира властите за отвличането на Зейнеп и Йълдъз, но Доан не е съгласен и иска от Мете да доведе Сафет. Седаи изпълнява указанията на Йълдъз, която го кара да позвъни в имението и да ги информира ,че двамата са заедно. Седаи научава,  че Асуман и Зейнеп са при Доан и той е готов да започне издирването на Йълдъз.  Седаи довежда майката на Йълдъз при  сестра ѝ, за да се успокоя, че тя е в безопасност но ще провери какво е отношението на Доан към нея.  Емир и Ендер разпитват Джанер защо не е успял да даде подаръка на Кумру Той казва, че се е притеснил като е видял че е с Алтай.

Мете казва на Доан, че Сафет е отпътувал за САЩ но е хванал  Идрис, който е извършил отвличането на Зейнеп.

Доан се нахвърля върху Идрис,  а Мете му казва, че държи всички негови близки и роднини като заложници. Идрис разказва на Доан,че е поръчал на Ахмед отвличането на Зейнеп. Ахмед е доведен пред Доан и  обяснява, че отвлякъл Йълдъз, която по пътя се е задушила от липсата на кислород. Доан се нахвърля върху него, но Мете го спира тогава не иска да отида в хижата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.