Тв новини

„Обещание“: Гюлпери: Не е време за сватба!


Саваш предоставя на Емир документи и го информира, че той вече е новият собственик на тази къща. Но Емир не е съгласен с това и няма да си тръгне. Емир предупреждава Саваш, че в никакъв случай няма да може да го изгони от тази къща. Саваш отговоря, че могат само да изчакат и да видят какво ще се случи. Емир все още настоява Саваш да напусне къщата му. Въпреки факта, че Озан се оказа в затвора, местонахождението на Масал не можа да бъде установено. Кемал се опитва да измъкне истината от Озан, но всичките му опити са безполезни. Емир се опитва да се справи с документите, които Саваш му е предоставил. Той не разбира как е могло тази къща да премине в ръцете на Саваш?

Бейхан заплашва Гюлпери и я предупреждава, че ще й отнеме този, когото толкова обича. Йиит вярва, че Гюлпери може да защити баща му от Бейхан. Гюлпери дава думата на Йиит и след това отива при Бейхан. Тя  го моли да не прави нищо с Емир и Гюлпери е готова да направи каквото й се каже. Саят идва във фермата и насочва пистолет към Емир, след което се чува изстрел…

Гюлпери е впечатлена от думите на Йиит и е готова да се омъжи за Саваш, само, за да защити Емир. Въпреки факта, че тя не иска това, Гюлпери няма друг избор. Но Емир също прави предложение на Гюлпери да стане негова съпруга и каза, че няма да бърза с отговора, и да я притиска. Той не иска тя да изпитва натиск отвън и трябва да действа, както сърцето й казва. Когато Емир се натъкна на Саваш, той каза, че Бейхан вече се е възстановил. Той трябва да я вземе и да се махне от тази къща с нея. Но Саваш напомня на Емир, че тази къща вече е негова и той трябва да я напусне.

Отношенията между Саваш и Емир започват да се нажежават още повече. Гюлпери каза на Саваш, че всички проблеми са само заради нея и тя ще вземе решение. Но Саваш не разбира за какво точно говори Гюлпери. Той изобщо не знае какво точно си мисли майка му. Когато Гюлпери иска да разкаже всичко на Саваш, Бейхан не й позволява да го направи и се намесва в разговора. Гюлпери разбира, че трябва да говори с Емир и да откаже предложението да стане негова съпруга, което няма да е лесно…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.