Тв новини

„Една жена“: Хатидже умира


Арда прекарва нощта в слънчогледови ниви. На сутринта водачът на трактор, който обработва посевите, го вижда и информира полицията. Джейда, Емре, Гюлтен пристигат на мястото. Гюлтен взема детето до себе си и не дава възможност на Джейда да му се порадва.

Бахар се събужда след операцията и недоумява какво се е случило с нея. Енвер я заблуждава, че е загубила съзнание, паднала е на земята и е получила травми. Операцията на Хатидже продължава с часове, когато сърцето й внезапно спира. Лекарите прилагат спешна реанимация и успяват да възстановят сърдечния ритъм.

Жале уведомява Енвер, Бахар и Джейда, която току-що е пристигнала, че операцията е приключила успешно. Ширин узнава добрата новина и се отправя към болницата заедно с Нисан и Дорук.

Хатидже се събужда. Енвер влиза за кратко при нея.. Двамата се радват един на друг и се уверяват във взаимна любов. Хатидже споменавана енвер, че няма да оцелее и го моли да се грижи за дъщеря им. След като Енвер напуска реанимацията сърцето на Хатидже отново спира. Лекарите започва сърдечен масаж, но той не дава резултат. Сарп, който е на съседното легло става свидетел на смъртта на Хатидже.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.