Тв новини

„Дъщерята на посланика“: Сърцето на Мелек спира


Време е Санджар да измоли прошка от Наре за всички грешки.

Наре ще забрави всичко за момент и ще се поддаде на чувствата, но въпреки това няма да може да прости на Санджар. И когато научава какво е направила Менекше с Мелек, ще побеснее.

След като Санджар напуска поста шеф на фирмата, Зехра ще издигне своята кандидатура срещу Гедиз. Наре ще започне работа на кея и ще наеме Мюге.

Менекше, която научава, че Санджар е подал молба за развод, е бясна, тя ще започне да действа според плана си в нощта на къната на Каврук и Едже. Тя ще пусне Акън и ще му помогне да отведе Мелек, Животът на Мелек е в опасност.

Сърцето на Мелек спира, заради приспивателното, което Мененкше пуска в лимонадата на момичето. Наре и Санджар ще бъдат  отчаяни от здравословното състояние на дъщеря им.

Наре седи над главата на дъщеря си и силно стиска ръцете й, а Санджар ще отиде в джамията, ще се помоли на Бог и ще принесе в жертва животно.

Този път Кахраман ще попадне в капана, поставен от Санджар. Санджар и Гедиз, които са притеснени от здравословното състояние на Мелек, ще забравят за един ден враждата си и ще се върнат във времената, когато са били приятели. Тази мъка ще обедини стари приятели за един ден и те няма да спрат, докато не изтръгнат сърцата на онези, които са наранили момичето.

Заповядайте в групата на сериала „Дъщерята на посланика“ Тук ще намерите епизоди, новини и снимки свързани със него – https://www.facebook.com/groups/1626988650988512