Тв новини

„Дъщерята на посланика“: Война за настойничество между Санджар и Наре


Неспособна да понесе, че вековното приятелство между Ефеолу и семейството му приключи заради нея, Наре се противопоставя на картите, раздадени от Гедиз, и решава да раздаде картите си като дъщеря на играча. Този план слага пречка на пътя на Гедиз, който решава да върне всички акции, които споделя със Санджар, дори имението. И Санджар ще вземе решение, което никой не е очаквал.

Менекше се опитва да скрие спонтанния си аборт от Санджар и хората от имението, защото знае, че ще бъде изритана от имението, когато разберат. Но е почти невъзможно. Менекшe има нужда от нов план.

Елван научава от Наре, че Яхия е невинен и отива да се извини на Яхия, който е останал в къщата на Наре. Но в същото време Яхия има гост – Дуду! Санджар се доближава до Кахраман и Акън стъпка по стъпка, подготвяйки играта, която Мелек ще играе, за да спечели попечителството. Кахраман пък с информацията, която получава тайно от имението, се опитва да разбере дали Яхия и Санджар наистина са врагове.

Докато всичко това се случва, напрежението между двамата влюбени се увеличава с всеки изминал ден. От една страна, войната за попечителство, от друга, растящата им от ден на ден ревност ще принуди Санджар и Наре да направят нещо, което никога не са очаквали.

Започва война за настойничество между Санджар и Наре. Санджар не използва удостоверението, че Наре е била в психоболница, но намира друг, по-болезнен начин да получи временно попечителство.

Наре, в преследване на победата, ще се обърне за помощ към Гедиз. Но Санджар, предвиждайки това, ще организира неприятна изненада за Гедиз. Разярен, Гедиз ще отвърне на удара, което ще изложи на опасност играта на Яхия и Санджар с Кахраман.

Когато Халисе идва в съда, където казва, че Менекше е лоша мащеха за Мелек, Санджар ще започне да рови в миналото. След като попита Елван и Мелек, той ще реши да се разведе и ще започне бракоразводното дело.

Заповядайте в групата на сериала „Дъщерята на посланика“ Тук ще намерите епизоди, новини и снимки свързани със него – https://www.facebook.com/groups/1626988650988512