Актьори

Несрин Джавадзаде стана жертва на измамници


Турска актриса Несрин Джавадзаде съди потребител на Тикток, който се е представял за нея пред популярни марки

Без да иска популярната турска актриса Несрин Джавадзаде се оказа в центъра на скандал.

За да се отърве от проблемите, тя се обърнала за помощ към служителите на реда. Работата е там, че в Tiktok се появи потребител, който се представя с името на тази популярна турска актриса и печели пари от това, а след това разярени представители на марката, които са платили пари, но не са получили дългоочакваната реклама, се обърнаха към актрисата за обяснение.

Първоначално Несрин Джавадзаде искаше да разреши този проблем, без да привлича общественото внимание към него. Тя се свърза със собственика на акаунта в tiktok и поиска да го затвори с добро. Собственикът на акаунта обаче поиска 250 000 турски лири за това. Момичето не търпяло подобна наглост и решило да даде този мъж на съд.

Това не се случва за първи път, често известни хора страдат от фалшиви техни профили, когато измамниците създават звезден акаунт или хакват съществуващи и правят пари от него. Вече стана известно за няколко измамени представители на популярни марки, които се обърнаха към този фалшив акаунт на Несрин Джавадзаде.

Обещаната реклама на техните стоки в tiktok не се е случило и тогава те лично се свързват с Несрин Джавадзаде, така Несрин разбра, че измамници действат от нейно име. Сега служителите на реда разнищват тази история и се опитват да открият лицето, което притежава фалшивия акаунт на популярната турска звезда.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.