Актьори

Аслъ Енвер е бременна, Демет Йоздемир ще я замести в новия сериал „Казвам се Фара“


Популярната турска актриса Аслъ Енвер се омъжи за втори път, Беркин Гьокбудак стана нейният избраник.

Младите уредиха скромна сватба в тесен кръг на приятели и роднини. Турските журналисти веднага подхванаха тази новина, като написаха, че звездата на турското кино е бременна. Но много потребители на социалните медии решиха, че това е поредната репортерска измислица, защото Аслъ Енвер трябваше да участва в обещаващия телевизионен сериал „Казвам се Фара“, проектът е римейк на популярния американски сериал „Чистач“. Създателите на сериала са сигурни, че проектът ще се окаже успешен и ще бъде толкова популярен, колкото холивудски сериал.

Въпреки това стана известно, че Аслъ Енвер наистина очаква бебе, продуцентите на картината й предложиха да ускори процеса на заснемане и да заснеме цялата серия, преди бременността й да стане видима за всички. Но актрисата реши да изостави снимките в сериала и да посвети повече време на здравето си.

След това създателите на сериала, без да се замислят, предложиха главната роля в  продукцията на друга популярна турска актриса Демет Йоздемир. Актрисата много хареса сценария на проекта, така че Демет Йоздемир ще замени Аслъ Енвер в новия сериал, който обещава да стане популярен. Той ще ни разкаже за лекарка, която, за да плати лечението на сина си, започва да сътрудничи на мафията.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.