Тв новини

„Опасно изкушение“: Разказът на един затворник за неразкрито убийство


Йълдъз е съкрушена и коментира с Емир, че той е решил да се разведе с нея нея и даже не е спал предишната вечер в имението. Чаатай и казва, че е бил в един хотел. Той се опитва да изглади отношенията си с Йълдъз.Той й казва, че е прибързал с развода и предлага да започнат отначало. Асуман кара Фериде да прегърне Халит Джан. Чаатай е радостен да види, че майка му се занимава с детето на Йълдъз.

Шахика и Ендер наемат бивш затворник, който да твърди пред Махмуд, че баща му е загинал след нареждане на Хасан Али. Ендер малко се притеснява, защото нямат пари да платят, но Шахика й казва, че ще вземе кредит. Шахика отива в банката, а Ендер се среща с Нургюл и иска да й предложи затворник, който да свърши тая работа.

Чаатай чува, че Джансу разговаря с Йълдъз и е малко притеснен да не би Джансу да каже какво се е случило с тях двамата, но Джансу го успокоява, че няма да го изложи пред Йълдъз. Появява се престъпник, който отива в квартирата на Ендер и Шахика. Те го подучват какво трябва да сподели на Махмуд.

Престъпникът Осман се опита да влезе в компанията, когато Махмуд пристига. Викат охранителите и искат да изгонят Осман. Чаатай разговаря с Хасан Али и притеснено го пита какво смята да прави с Джансу, а той му отговаря, че ще я омъжи.

Чаатай разбира от Седаи, че Шахика и Ендер са изпратили проститутка в хотелската стая на баща му. Махмуд научава от Осман, че е бил в една килия с убиеца не неговия баща. Той му разказва, че Хасан Али е поръчал престъплението и не му е дал нужната сума, която са договорили. Осман иска помощ от Махмуд, но той го гони. Все пак Осман му остава телефонния си номер.

Джансу коментира с Фериде и й казва, че не обича майка си, която е изоставила детето си, за да се омъжи за Хасан Али. Фериде казва на Джансу, че я чака в имението на кафе.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.