Тв новини

Не пускай ръката ми – Епизод.131 (Ето какво ще видим) 19-ти април


НА КРАТКО какво се случва в епизод 131 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 април 2022 по Diema Family:

След като разбра за връзката на Мелис и Казир, Дженк иска да уволни Кадир от компанията, но г-жа Фериде го убеждава да бъде по-разумен и спокоен.

Бурхан съобщава на Хюлия, че иска да продаде своя дял от кафето, тъй като иска да живее на друго място с дъщеря си. Джансу е объркана когато чува идеята на баща си.

Мелис е безутешна, защото си мисли, че брат ѝ ги е разделил завинаги с Кадир.

Зерин разбира, че шеф Ферхат се е върнал в ресторанта, а Дженк е решен да открие истинския виновник, качил видеото с баба му Фериде.

Дженк показва на баба си снимката, която намери на онова място.

Джансу и Азра се срещат и точно тогава се появява и книгата, чието заглавие Фарук е споменал на Азра неотдавна….


След като разбра за връзката на Мелис и Казир, Дженк иска да уволни Кадир от компанията, но г-жа Фериде го убеждава да бъде по-разумен и спокоен.

Дженк пита Кадир откога има връзка със сестра му и какво е станало с момичето, за което е смятал да се жени. Кадир се опитва да му обясни, но Дженк не иска да го чуе.

Пристига Азра и ги пита какво става, а Дженк ядосан ѝ нарежда да влезе вътре.

Мелис пита Азра, дали е видяла Дженк и Кадир, а тя ѝ отговоря, че двамата се карата. Мелис ѝ казва, че ще отиде при тях, защото се страхува брат ѝ да не стори нещо на Кадир. Арда тръгва след сестра си.

-Мамо, трябва да направим нещо – обръща се Серап към свекърва си, а тя ѝ отвръща, че те са големи и ще се разберат помежду си, а ако им се бъркат ще стане само по-лошо.

-Аз ви казах, че трябваше да остане в тайна от Дженк – намесва се Зерин.

Мелис следвана от Арда се приближава до Кадир и Дженк, които продължават да се карат и ги моли да престанат.

-Батко стига! Кадир не е виновен, той дори се раздели с мен, заради приятелството ви, но аз не го оставих, защото го обичам. Стига батко! – обяснява Мелис.

-Мелис, отивай си в стаята и повече няма да идваш в офиса, и няма да се срещаш с този негодник – отвръща ядосан Дженк.

-Дженк, разбирам, че си ядосан, но не прави това, не си го изкарвай на сестра си! – моли Кадир.

Дженк хваща Кадир за реверите на костюма и му казва, че не е трябвало да прави това, а след това тръгва към автомобила си. Азра се опитва да го спре, но не успява.

Кадир вижда Арда и му казва, че е трябвало да има по-голяма доверие на сестра си, защото не е постъпил правилно, а Арда му отвръща да се маха и повече да не се появява пред очите им.

-Арда, поне ти не прави така! – намесва се Азра.

В къщата Серап казва на майка си и свекърва си, че повече не може да чака и ще ходи да види, какво е станало. В салона среща Мелис и я пита, какво е станало.

-Какво е станало? Твоят син ни раздели – ядосана отговоря Мелис.

-Мелис не говори така! Брат ти се държи така, защо внезапно научи, но когато премине гнева му, всичко ще се оправи – навесва се Зерин, която последва Серап.

-Неговият гняв никога няма да утихне! Да бяхме седнали и поговорили, но вие се намесихте и стигнахме, да се разделим с Кадир! Всички ви мразя! – плаче и се ядосва Мелис и се качва в стаята.

Влиза Азра, а Серап я пита какво става, Азра ѝ отговоря, че Дженк е заминал нанякъде, а Арда, който влиза след Азра казва, че той е изгонил Кадир.

Г-жа Фериде моли Азра да се погрижи за Мелис, а след това казва на Серап, че ще отиде до офиса и ако Дженк е там, ще поговори с него.

Азра се обажда на Дженк и го пита, къде защото се притеснява за него, а той ѝ казва, че е в офиса. Азра го моли да не взема прибързани решения относно Кадир, но той е толкова ядосан, че я моли да закрият темата с Кадир, защото дори не иска да чува името му..

Мелис е безутешна, защото си мисли, че брат ѝ ги е разделил завинаги с Кадир.

Г-жа Фериде отива в офиса при внук си и го пита, дали не прибързва с решението си да уволни Кадир. Тя също не е съгласна, че той не е поискал разрешение от него, но любовта е такова чувство, което ти взема ума и не можеш да мислиш правилно…

-Ти най-добре знаеш, какво прави любовта! Спомни си, какво правеше, заради Азра? Затова трябва да уважаваме любовта, ако Мелис и Кадир наистина се обичат… – казва г-жа Фериде, но Дженк я прекъсва и я пита, какво да направи, да се престори, че всичко това не е било и да им пожелае щастие?

-Може да не му е достигнала смелост, за да ти го каже… – отговоря баба му.

Ти ми казваш да им простя? – пита Дженк.

-Аз не мога да ти кажа какво да правиш, но ако мислиш, че Кадир все пак достоен и честен за сестра ти, помисли още един път. Мелис така обича, че не трябва да позволяваме тя да падне и загуби пътя си – обяснява г-жа Фериде

Джен отговоря на баба си, че не знае какво да прави и му трябва време, за да реши.

-Разбира си, че ти трябва време, но не бъди несправедлив със себе си и тези, които са пред теб – единият от тях е сестра ти, а другия твой приятел… – казва баба му.

Зерин отива в ресторанта и разбира, че шеф Ферхат се е върнал в ресторанта, а Дженк е решен да открие истинския виновник, качил видеото с баба му Фериде.
Бурхан съобщава на Хюлия, че иска да продаде своя дял от кафето, тъй като иска да живее на друго място с дъщеря си. Джансу е объркана когато чува идеята на баща си да заминат.
Дженк показва на баба си снимката, която намери на онова място.

По-късно г-жа Фериде отива в кабинета на Дженк и му предлага да ходят да вземат Азра и да се приберат, а той ѝ казва, че Азра днес ще работи до късно, но той ще я прибере. В същото време идва Сумру и пита Дженк какво е станало с бижутата, а той ѝ отговоря, че сега ще се обади да ѝ дадат парите.

Г-жа Фериде пита Дженк, какви проблеми има Азра, че е продала бижутата си? Дженк разказва на баба си, за историята на Азра с човекът, който се представял за убиец на баща ѝ. (

-Този човек измамник ли е? – пита Фериде.

-В началото и аз така мислех, но той толкова много се старае да предаде записа на Азра, че мисля, че не е такъв. Вчера на онова място намерих този портфейл с тази снимка – отговоря Дженк и подава снимката на баба си.

Баба му се чуди, коя е жената с детето на ръце и го пита, дали да не ускорят сватбата им с Азра, за да може тя да бъде при тях и да не се притесняват за нейната сигурност.

Джансу и Азра се срещат и точно тогава се появява и книгата, чието заглавие Фарук е споменал на Азра неотдавна….

Джансу се среща с Азра в ресторанта и ѝ казва, че баща ѝ е решил да замине и я кани и тя да тръгне с него, но не знае какво да прави. Азра я съветва да си помисли, защото това е много важна стъпка. Джансу тръгва да става, но не е сигурна, че си е взела ключовете и почва да търси в чантата си и вади книгата, която ѝ даде Фарук „Престъпление и наказание“, а Азра си спомня, че това заглавие, човекът, който отмъкна парите ѝ, без да ѝ даде записа беше споменал в едно от съобщенията си.

Азра се интересува откъде Джансу има това рядко луксозно издание, а тя ѝ отговоря, че мъжът, за който ѝ споменала, че се е запознала в кафето и е подарил на сбогуване.

-Странно нали? – пита Джансу.

-Странно наистина, все едно е дошъл в живота си, за да ти даде книгата и си е заминал – отговор замислена Азра.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.