Тв новини

Домът, в който си роден, е твоята съдба – Епизод.75 (Ето какво ще видим) 19-ти април

НА КРАТКО какво се случи в 75 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 април 2022 по Diema Family:

Зайнеп помага на Мехди в трудния за него момент, а той се възползва от това.

Мехди е наел дом близо до къщата на Зайнеп. Сакине е много щастлива, а Нармин, Султан и Емине на са доволни от това.

Баръш открива, кой е унищожил колата на Зайнеп.

Зайнеп пита Мехди, защо е скрил, че е наел къща близо до нейната.

Нермин е ужасена от видеозаписа, който ѝ изпрати Баръш.

Мехди признава пред Нух, че от ревност е потрошил автомобила на Зайнеп. Нух не одобрява това, което е направил и го съветва какво да направи.

Нермин казва на Баръш, че Зайнеп трябва час по-скоро да види записа.

Мехди кани Зайнеп на откриването на магазина му.

Баръш показва на Зайнеп видеозаписа, на който Мехди разбива колата ѝ.Зайнеп е шокирана…

Мехди се подготвя да отвори магазина си и се чуди, дали ще дойде Зайнеп

Зайнеп помага на Мехди в трудния за него момент, а той се възползва от това.

След погребението Мехди се прибира в дома си, където всичко му напомня за Мюжган. Притеснена за него Зайнеп му се обажда и го пита къде е, а той му отвръща, че си е вкъщи и ѝ казва, че сега не му се говори.

След минутки виждаме Зайнеп, която тръгва да излаза, но я спира Нермин и я пита, къде е тръгнала, а тя ѝ казва, че отива при Мехди, защото въобще не и е звучал добре по телефона и да не се опитва да ѝ пречи, защото ако се случи нещо с Мехди, няма да живее с тази вина…

Зайнеп идва при Мехди и го моли да излязат на въздух, като се опитва да бъде мила с него… Виждайки, че тя не се държи дръпнато с него, той се възползва от това, че скърби за сестра си, за да е близо до Зайнеп и тя да не го остави…

Нермин се притеснява, че Зайнеп може отново да се върне при Мехди, а Султан я успокоява, че Зайнеп е давала всичко от себе си за брака си, но след като се е развела никога няма да се върне обратно при него.

Мехди е наел дом близо до къщата на Зайнеп. Сакине е много щастлива, а Нармин, Султан и Емине са възмутени и недоволни.

След една седмица.

Мехди напуска стария си дом. В същото време Нух и Джемиле пристигат в новия дом на Мехди.

Джемиле пита Нух, да не е сбъркал адреса и това не е ли улицата, на която живее Зайнеп. Нух отговоря на жена си, че Зайнеп живее ей там и посочва с ръка.

-Тогава защо е наел тази къща? – чуди се Джемиле, а Нух ѝ отговоря, че не знае.

В същото време Султан се обажда на Джемиле, за дя ги покани с Нух ва закуска. Джемиле ѝ отговоря, че не могат, защото току-що са пристигнали при Мехди и ще закусват там.

-Да, той си търсеше къща. Наел ли е вече? – интересува се Султан.

-Да, и е много близо до вас. В началото на вашата улица – отговаря Джемиле.

Султан затваря, а Сакине чула разговора се интересува, кой се е преместил на тяхната улица.

-Ами… Мехди е наел една къща в началото на нашата улица – казва Султан. Нермин и Емине не могат да повярват!

-Боже, колко си велик! Любовта им е толкова голяма! В такъв огромен Истанбул, Мехди е наел къща точно до Зейнеп! – радва се Сакине.

-Съвпадение ли е това, лельо Сакине? Той нарочно е наел къща тук – отвръща Емине.

-Сакине, предупредих те, нали? – напомня Нермин. – Казах ти да поставиш граница на Мехди, а не да му даваш надежда. Той буквално започна да следва Зейнеп!

-Мъжът иска да е близо до жена си и дъщеря си – отговоря Сакине, сякаш това е нещо съвсем нормално.

-Така ли си мислиш? Той иска да контролира Зейнеп! Не успял да я заключи вкъщи, а сега я преследва! Не е минала и една година от развода! Какво означава да се премести на същото място!

-Той иска прошка от любимата си. Той съжалява за стореното – обяснява Сакине.

-От любимия си човек? Как не го е срам? Не е минала и седмица от погребението на Мюжган! Каква е разликата между това, че Бурхан се е върна в квартал, и това, че Мехди се е преместил тук! – продължава ядосана Нермин. Тя се отправя към кухнята, където приема обаждане от Баръш. Той я пита, дали всичко е наред и как е Зайнеп, защото той е говорил с нея, но само по работа.

-Добре, че се обади. Предположенията ни за Мехди се оказаха верни. Той го направи… Дори не знам как да се справя с това – казва Нермин все още ядосана.

-Какво стана? Нарани ли те по някакъв начин? – пита Баръш.

-Той се премести на нашата улица по много подъл начин. Той не каза на никого, докато не премести всичките си вещи. Можете ли да си представиш това? – пита Нермин.

Баръш казва на Нермин, че благодарение на началника на охраната ще получа записите от нощта, когато колата на Зейнеп е била повредена и той ще ѝ ги изпрати, за да ги види и след това ще поговорим.

В същото време Зейнеп е тръгнала към офиса и върви по тротоара. Тя забелязва Мехди да седи пред новия си дом и го пита какво прави в двора на тази къща.

-Не ти ли хрумна да ми съобщиш, че ще се преместиш на стотина метра от къщата ми? Защо се разведохме? За да се държим далеч един от друг, нали? – пита Зайнеп.

-Зейнеп, ти беше тази, която се разведе, и аз просто го приех. Не искам да живея без Кибрит – отговоря Мехди.

-Мехди, това, което си направил… – казва Зейнеп, когато баща ѝ внезапно излиза от къщата, който я поздравява и я пита, защо не влезе. Мехди казва, че е много благодарен на баща ѝ , защото той му помогнал да се пренесе в новия си дом.

-Как можа да го направиш? Защо скри това от мен? – пита възмутена Зайнеп.

-Помисли малко. Само ти, Джемиле и Кибрит сте моето семейство. Не искам да бъда далеч от семейството си – отвръща Мехди.

-Слушай, дъще – взема думата Байрам. – Вместо да се радваш, че съпругът ви се грижи за всичко, ти тук…

-Татко, моля те! – ядосана прекъсва Зейнеп, а Мехди моли Байрам да влезе в къщата.

-Не можеш да се държиш така, Мехди. Не уважаваш живота ми – заявява Зайнеп.

-Не искам да съм далеч от Кибрит и от теб. Джемиле и Нух са вътре. Ако искаш, заповядай на закуска – предлага Мехди, а Зайнеп му отказва и тръгва с бърза крачка.

Нермин е ужасена от видеозаписа, който ѝ изпрати Баръш.

В същото време Нермин получава видеофайла със записа от наблюдение. Тя вижда как Мехди в пристъп на ярост разбива прозореца на колата на дъщеря ѝ. Нермин е толкова ужасена, че дори трепери, а по бузите ѝ се стичат сълзи.

Мехди признава пред Нух, че от ревност е потрошил автомобила на Зайнеп. Нух не одобрява това, което е направил и го съветва какво да направи.

Мехди и Нух седят на столовете на терасата, а Мехди му казва, че Зейнеп не е искала да влезе. Нух му отвръща, че не е изглеждала много щастлива от факта, че се е преместил тук. Зайнеп иска да запази известна дистанция, за да може нещата да се успокоят.

Мехди му признава, че е направил нещо и ако Зайнеп разбере за това, ще му се разсърди много.

-Какво стана? Какво направи? – пита Нух.

-Става дума за шефа ѝ… Той даде колата на Зейнеп – отговоря Мехди.

-Какво имаш предвид, като подарък? – пита Нух.

-Не, братко. Зейнеп работи за неговата компания – казва Мехди.

-А това ли, разбирам, понякога компаниите дават коли на служителите си. И ти какво направи? – отвръща Нух.

-Ревнувам, братко! Много съм ревнива – отговаря Мехди.

-Човече, какво си направил? – пита нетърпеливо Нух.

-В деня, в който сестра ми почина, те щяха да заминат за България. Когато разбрах за това… отидох и разбих колата – признава си Мехди.

-Какво направи?! – изненадан е Нух.

-Има и още нещо. Онзи ден, когато тя остана при мен в болницата, взех телефона ѝ и прочетох съобщенията. Изтрих и някои снимки – продължава с признанията Мехди.

-А после нае съседната къща. Какво ще направиш по-нататък, Мехди? Много ми е интересно, какво ще правиш по-нататък? Кълна се, че аз започнах да се тревожа за Зейнеп – отвръща Нух.

-Човече, мога ли да причиня нещо лошо на Зйнеп? – пита Мехди. – Как изобщо ти хрумна подобно нещо? Признавам, че беше глупаво това, което направих с колата. Но когато видях Зейнеп да го прегръща… изгубих самообладание, не можех да направя нищо. Дори когато ударих колата, се питах какво правя, но не можех да контролирам гнева си. Въпреки това знам, че съм бил прав, че ги следях – обяснява Мехди.

-За Бога, Мехди! Как може да си бил прав? – изумен е Нух.

-Погледни го от моята страна. Грешах ли за Бурхан? Имам същото усещане за този човек. Трябва да защитя Зейнеп от него – отговоря Мехди.

Нух го пита, ако е бил направил той тази глупост, той щял да му се скара, а защо е извършил тази глупост да разбие автомобила, а Мехди му отвръща, че го е хванало яд, че Баръш е подарил кола на жена му, която той е искал да ѝ купи. Нух му казва, че трябва да отиде при Зайнеп и да ѝ признае какво е направил.

Нермин казва на Баръш, че Зайнеп трябва час по-скоро да види записа.

Баръш също гледа видеозаписа и се обажда на Нермин.

-Гледахте ли го? Какъв е този гняв? – пита той.

– Ами ако Зейнеп е вътре? Или ако е забравила нещо в колата и се е върнала да го вземе? Ако се бяха срещнали лице в лице? Какво би ѝ казал Мехди? Ще каже ли: изгубих търпение? Дали дъщеря ми щеше да стане жертва? – пита паникьосаната Нермин.

-Всичко е наред, успокой се. Бъдете благодарни, че не се стигна дотук – казва мъжът.

-Какво имаш предвид с това? Знаеше ли Мюжган какво ще ѝ се случи? Дали е можела да предвиди, че Бурхан ще я убие? Иска ми се да мога да върна времето назад и да я попитам това. Тя щеше да каже, че Бурхан никога не би направил това, че не би бил способен на това. Сигурен съм, че тя би казала това! Каква е разликата между него и Мехди? – пита Нермин притеснена.

-Този видеоклип е много важен и Зейнеп трябва да го види – заявява Барис.

-Тя трябва да го види, веднага, за да разбере всичко! Но се страхувам от едно нещо. Ами ако отиде при Мехди и направи грешна стъпка? – продължава да се паникьосва Нермин.

-Права сте. Ето защо е важно кога и как да ѝ го кажем – отговоря Баръш.

-Разбира се. Смъртта на Мюжган много я засегна. Не знам, объркана съм. Всички показвахме любовта си към Мехди, Зейнеп се грижеше за него като за малко дете. Искам да кажа… Ами ако тя е повлияна от чувствата си към Мехди? Ако тя изпитва съжаление? – задава въпроси отново Нермин.

-Още не съм видял Зейнеп, нека изчакаме да дойде. Първо ще видя в какво състояние е, после ще поговорим и ще решим какво да правим по-нататък, нали? – предлага Баръш, а Нермин се съгласява и му казва, че ще чака да ѝ се обади.

Мехди кани Зайнеп на откриването на магазина му.

Вечерта Зайнеп се обажда на Мехди, за да го пита дали има нужда от нещо, а той ѝ отговоря да не се притеснява, защото е чул гласа ѝ и това му е достатъчно. Той добавя, че знае, че му се сърди за къщата, но е искал да бъде близо до нея.

-Разбирам те много добре. Разбирам, но… Мислиш ли, че е добре да се виждаме толкова често?- пита Зайнеп.

-Това е добре за мен. Не минава и минута, в която да не мисля за теб. Така ми става по-добре – отговоря той, а Зайнеп му отвръща, че се е обадила, за да го чуе как е, защото се е притеснявала.

-Утре отваряме магазина – съобщава Мехди, преди бившата му съпруга да прекрати разговора. -Няма да има празненство, не сме го планирали, но ще се радвам, ако дойдеш.

-Предвид обстоятелствата, не мога да обещая – отговоря момичето.

-Добре. Може би да вечеряме по-късно? Трябва да ти кажа нещо – отвръща Мехди.

-С какво е свързано? -пита тя.

-Направих нещо глупаво. По-добре да поговорим за това лично – казва Мехди.

На следващия ден Зейнеп пристига в адвокатската кантора. Вижда Баръш да се разхожда неспокойно в кабинета си. Тя се отправя към него и го пита, дали нещо не е наред.

-Трябва да ти покажа нещо – заявява Барис и отива до компютъра. – Разбрахме кой е разбил колата ти – Той пуска видеото. Зейнеп поглежда екрана на лаптопа и не може да повярва на очите си.

-Откога знаеш за това? – пита шокирана Зайнеп.

-Разбрах снощи – отговоря Баръш.

-Защо не ми каза? Защо го скри от мен?- пита момичето.

-Зейнеп, всичко е наред. Знаех, че ви следи, но едва сега разбрах за това – отговаря Баръш.

-Трябваше да ме предупредиш, тогава щях да постъпя по друг начин. Нямаше да изглеждам като глупачка в очите на Мехди. Бях до него толкова много дни, защото виждах, че страда. Поне аз не бих го направила – ядосва се Зайнеп.

-Сигурна ли си, Зейнеп? – пита Баръш, защото явно се съмнява. – Ако знаеше, че Мехди те следи, нямаше ли да бъдеш с него на погребението на сестра му? Помисли внимателно какво ще ми отговориш, защото ти не можеш да понасяш да виждаш как някой страда. Чувстваш се длъжна да помогнеш на някого, който не се чувства добре, но това трябва да спре! Отиди и поговори с психолог, за да се справиш. В противен случай е опасно.

Баръш обръща лаптопа към Зейнеп, включва отново записа и продължава:

-Виждаш ли този гняв? Тази омраза може да е твоят край. Сигурен съм, че ако преди десет дни някой беше казал на г-жа Мюжган, че Бурхан ще я убие, тя щеше да каже, че няма да го направи. Отсега нататък ти трябва да защитаваш себе си, а не Мехди или някой друг.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.