Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.2 (Ето какво ще видим) 19-ти април

Левент се връща у дома. Вижте още какво ще се случи в еп.2 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 19 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

След като научава за болестта на майка си, Левент решава да я посети. Той оставя лодката си на пристанището. Там той и Мерием се сблъскват. Мерием го смята за невъзпитан.

Дъщерята на Асли – слугинята Айсел, е убедена, че Улвие само симулира здравословни проблеми. Тя споделя наблюденията си с Хюля. Хюля я награждава с нова рокля. Междувременно Левент пристига в резиденцията. По време на посещението си в семейния дом той се връща към болезнени спомени за загубата на любимата си съпруга и малкия си син.

На Мерием не ѝ харесва поведението на баща ѝ. Дурмуш се опитва да я убеди в добрите си намерения. Намеренията му обаче не са добри. Той убеждава Текин да използват уменията на Йомер за да ограбят лодка, закотвена на пристанището. Дурмуш смята, че ще открие много пари на лодката и ще забогатее. Той не знае, че корабът принадлежи на Левент. Изпълнението на плана е улеснено от отсъствието на Мерием, която е на работа.

Междувременно в имението пристига лекар, повикан от Хюля. Той преглежда Улвие и отива да говори с Левент и Хюля. Докторът им казва, че Улвие в напълно здрава. Хюля се преструва на изненадана. Тя пита Левент дали майка му се преструва за да дойде да я види.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975