Тв новини

„Не ме оставяй“: Бора научава, че Зейнеп е бременна


Мелтем прекарва брачната си нощ с Тарък, който й заявява, че ще направи всичко възможно, за да е щастлива.

Емре вижда заспалата Зейнеп в градината. Тя веднага се втурва да търси детето си, споделя му, че не може да си припомни как е стигнала до неговия дом. Иска да си тръгне, но изпада в безсъзнание. Емре я закарва в болницата. А Бора й приготвя закуска и е изненадан, когато не я открива вкъщи. Нарежда на Садък моментално да доведе съпругата му.

Тарък прави джогинг в парка. Мелтем говори с Бусе, която трябва да й помогне да измъкне Съла от имението. Тарък се завръща и иска да отиде с мелтем до офиса, но тя го заблуждава, че иска да прекара деня със семейството си. Ведат подготвя молбата за развод с Есин, тя е бясна и звъни в болницата и разбира, че той е уговорил обяд с Арзу и Дженгис в елитен ресторант. Есин тръгва към Анкара.

В болницата преглеждат Зейнеп. Лекарката нарежда да й бъде направен тест за бременност. Емре звъни на Бора, за да му каже как се чувства Зейнеп. Полицаите виждат, че жената от записите на камерите прилича на изчезналата съпруга на Тарък. Шефът им нарежда моментално да се свържат с Тарък, за да разпознае жената.

Джингиз и Арзу са заедно с Ведат в ресторанта където разговарят за това дали Джансу би била подходяща съпруга за Емре, както и той за нея. Сърцето на Емре е ранено. Джансу може да му помогне да се възстанови. Появява се Есин и заплашва семейство Саяр,че брак между Джансу и Емре няма да има.

Семейство Саяр напуска ресторанта заедно с Ведат. Лекарите са готови с резултатите и Емре се интересува какви са те.Пристига и Бора. Емре си тръгва. Зейнеп не позволява сестрата да каже на съпруга й, че е бременна, защото иска да го изненада. Сестрата не успява да информира лекарката, която съобщава на Бора, че Зейнеп е бременна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.