Тв новини

„Опасно изкушение“: Какво е условието Зейнеп и Асуман да останат живи?


Мъжът на Асуман я притиска да продаде дома си, и да му даде пари, защото, според него, тя е причината да остане 25 години в затвора

Зейнеп казва на Йълдъз, че ще дойде на гости семейството на Дюндар. Йълдъз предлага срещата да стане в имението вместо в техния дом.

Мустафа продължава да измъчва Асуман и да я разпитва дали тя е казала на дъщерите си, че по-малката, е дете от друг мъж. Той крещи, че с месеци е карал камион. Нямало го е и как се е получило това дете. „Аз нищо не съм правила, а ти само ми пишеш грехове“, казва Асуман. Тя е казала на децата си, че баща им е умрял при катастрофа с автомобил в Ирак. И че там е погребан. „А какво да кажа, че техния баща е убиец ли?“

„По-добре те да знаят, каква тъпа майка имат. Къде работи Йълдъз?“, продължава с въпросите Мустафа. „Йълдъз работи в офис, тя е в затруднение и  са й необходими пари и се скъсва от работа, лъже Асуман – вие толкова години не сте се виждали, какво ще се случи, ако се появиш изведнъж при нея, пита Асуман – ще продам къщата, а ти и живей като крал“, опитва се да го убеди Асуман.

„Ще продадеш дома и ще правиш това, което ти казвам“, нарежда й Мустафа. Дава й два дена срок и си тръгва. Асуман се чуди какво ще прави.

Появява се Хакан и разпитва Алихан как се чувства? Той отговаря, че при него е бил Дюндар и той е съобщил, че между него и Зейнеп има нещо. Хакан е изненадан. Хакан му казва, нали ти не вярваш в това което твърди Дюндар. „Самият ти ме помоли да наглеждам Зейнеп и да бъда до нея.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.