Тв новини

„Опасно изкушение“: Ендер: Някой е открил сметка на името на Халит? Жив ли е Халит?


Чаатай е бесен на майка си, затова че е изпратила Шахика да му носи сладкиш. Той й казва да престане да се бърка в личния му живот и че няма да се ожени за Шахика въпреки молбите и постановките на майка му. Фериде го контрира, че Шахика е образовано момиче, а Йълдъз иска да вземе парите му.

Йълдъз отправя предупреждение към Шахика да не припарва до Чаатай. Йълдъз казва на Чаатай, че ще предприеме действие и ще отиде при майка му. Чаатай е съгласен. Чаатай успява да организира посещението й. Фериде получава букет от Йълдъз и Йълдъз й казва, че двете имат общи преживявания в живота си, тъй като и двете жени са отгледали децата си сами. Фериде е информирана, че Йълдъз е успяла да спечели на своя страна Халит, който е по-възрастен от нея с повече от 30 години. Тя й казва, че той е бил женен, докато тя се е домогвала до него. А след като е починал, тя се е забавлявала с различни мъже. Йълдъз не е съгласна. Фериде й обяснява, че Хасан Али е много консервативен. И като научи какво е решила, моментално ще я низвергне. Йълдъз е много притеснена и си тръгва разплакана.

Ендер се интересува от Зехра дали тя е успяла да види мъртвия си баща. Зехра отговаря, че единствен Съткъ е бил когато са измили тялото на Халит. Ендер звъни в банката и разбира, че преди няколко дни са открили сметка на името на Халит Аргун. Ендер разговаря с Джанер и му казва, че Халит е жив. Той се стреми да отмъсти на Йълдъз, на нея, и на Шахика, затова, че те са причинили падането му по стълбите. Тя е готова да разговаря с Йълдъз и Шахика дали нещо съмнително не се случва около тях. Хасан Али идва от Анкара и се среща с Мерт.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.