Тв новини

„Опасно изкушение“: Бащата на Йълдъз е убиец


Йълдъз се обажда на Асуман  и я пита как е. Асуман се сърди, че не й се обаждат и не й гостуват. В този момент някой звъни на вратата на Асуман.  Тя отваря вратата и вижда Мустафа. Тя се опитва да затвори вратата и вика помощ, побягва в апартамента, но той върви след нея. „Мустафа пристигна, за да завърши недовършеното, казва мъжът. Мустафа я хваща и започва да я души: „Кажи къде е моята дъщеря, Йълдъз“? Казва й, а след това ще те убия, после ще убия и момичето, което доведе от онзи тип. Асуман отговаря, че не знае, той продължава да я души. Тя отговаря че е в Истанбул. Мустафа все по-силно и по-силно стиска за гърлото Асуман, а в това време и Йълдъз говори със сестра си и й казва, че никой не може да ги раздели.

Мустафа казва на Асуман: „ Ти направи, така че аз изгубих 25 години от своя живот. Ти си безсъвестна, безсрамна жена.“ Асуман го умолява да я пусне, да не я убива, защото ще се върна пак там, откъдето е излязъл. Тя му казва, че ще направи всичко каквото пожелае, само да я остави жива. Асуман предлага да му препише дома си. Той казва, че на него не му е нужен. Той иска пари. „Тогава ще продам къщата“, казва Асуман. Той я пита, откъде тя е намерила този дом.“ Тя му отговаря, че е спестявала, той не вярва. А после продължава да го лъже, че има богати клиенти в Истанбул. „Можеш ли да продадеш веднага апартамента“, пита Мустафа. Тя казва, че може.“Имаш точно два дни, за да го направиш“, изръмжава Мустафа.

Мустафа продължава да пита къде е дъщеря му. Тя отговаря, че работи в Истанбул. „Дъщерите смятат, че ти си умрял“, обяснява Асуман.“Не те питам за твоята дъщеря, а за своята дъщеря“, уточнява Мустафа.

Йълдъз се оплаква на сестра си, че Кемал й е направил номер и тя вече не може да ходи на фитнес. Както, и че е набил един непознат, който я е ухажвал. Зейнеп предлага да поговори с Кемал, но Йълдъз отказва.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.