Тв новини

„Наследство“ Зия ли уби Икбал и Кефсер?

Сехер се срива!

Изненадващото признание на Зия шокира Яман, а скоро след това и Сехер научава за него. Разбирайки, че Зия е отговорен за смъртта на сестра й, Сехер е съкрушена. Не е лесно да се приеме, че Зия, за когото тя се е грижила с любов, е убиец.

Но проблемите на Сехер и Яман са много по-големи от шока. Зия се влошава с всеки изминал ден, но никой не осъзнава колко е зле състоянието му. Шизофренията на Зия може да се окаже фатална. Докато Яман и Сехер се доближават до щастието, смъртта и мъката продължават да дебнат в имението.

Зюлхал държи ключа към истината!

Зюлхал е единственият свидетел и съучастник в целия този хаос и неизвестност. Психичното състояние на Зия й е от полза, но истината рано или късно ще излезе наяве. Все още е много трудно да се разкрият фактите.

Яман ще преживее многократно мъката, в която е изпаднала Сехер. Не може да повярва, че брат му изведнъж се е превърнал в сериен убиец. Зия не би могъл да нарани дори и бръмбар, как би могъл да убие както Икбал, така и Кефсер?

Този въпрос ще тласне Яман да търси истината. Той ще разплете всички възли, ще разгадае всички мистерии. Любовта между Яман и Сехер ще се прероди от пепелта на страданието, по-силна от всякога, като птица феникс. Каквото и да се случи, единственият победител в сериала ще бъде любовта!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.