Тв новини

„Скъпа мамо“: Зейнеп сякаш подозира Назлъ

Мурат моли Фуркан да следи Назлъ. Когато тя извежда Рустем от дома си, Фуркан я вижда и я смята за неговата годеница. Мурат отвежда Назлъ в имението и й дава дрехите на Джемре. Тя трябва да изглежда така, както Зейнеп си спомня майка си. След това Мурат отива в стаята на дъщеря си и й казва, че е подготвил за нея изненада. Назлъ влиза в стаята и когато Зейнеп я вижда, я нарича мама. Момиченцето дълго разглежда Назлъ и на Мурат му се струва, че е заподозряла нещо.

Мурат, Назлъ и Зейнеп излизат в хола и това отново е пълноправно семейство. Мелек и Асуде са шокирани, сякаш виждат призрака на Джемре. Назлъ вижда тези погледи и се чувства много некомфортно в тази обстановка. Зейнеп неочаквано настоява баща си да целуне мама.

Асуде, останала насаме с Назлъ, й казва, че не се доверява на хора, които не познава. Но се надява, че Назлъ е разумна жена. Асуде не иска Назлъ да остава тук повече.

Рустем идва в дома на родителите на Назлъ и започва да чука на вратата. Халит смята, че е дошла дъщеря му. Сонгюл отваря вратата и много се уплашва, когато вижда на прага разгневения Рустем. Ойя е много уплашена и моли майка си да се обади в полицията. Само че Сонгюл не може да го направи, защото е взела пари от Рустем.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК