Тв новини

„Наследство“: Яман ще се опита да вземе „вината“ на Зия върху себе си

Сехер няма да повярва на Яман! Признанието на Зия оставя Яман безпомощен, а за него е време да вземе решение. Защото Сехер се чувства все по-зле с всеки изминал ден и иска да разбере отговорите на това, което се е случило със сестра й. Яман няма да крие тази тайна от любимата си Сехер, която обича повече от всичко на света.

Но разкриването на истината от Яман има висока цена. Първо, омразата, която Сехер ще изпита към Зия. В такава ситуация Яман може да се наложи да избира между брат си и любимата си жена. Освен това е ясно какво е преживял Зия и докъде е стигнал, така че е невъзможно Яман да се откаже от брат си.

Но има и съвсем друг сценарий. Сехер може да не повярва, че Зия е виновен. Не е възможно човек със здрав разум да е направил всички тези планове, аутопсийни доклади и измислици.

Щастието не е далеч! Огънят на съмнението, в който ще се озове Сехер, ще я тласне към истината. С помощта на Фират Сехер ще разгледа всички улики. Сехер е единственият човек, който ще разсее мъглата и ще стигне до истината. И истината ще излезе наяве съвсем скоро.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.