Тв новини

„Скъпа мамо“: ще напусне ли Мелек имението?

Лекарката съобщава на Мурат, че в момента състоянието на Зейнеп е извън опасност. Тя е преживяла голям стрес и сега е необходимо да се внимава много. Не е ясно как се е случило, но Назлъ сякаш е върнала Зейнеп към живота. Мурат пояснява на лекарката, че Назлъ много прилича на майката на Зейнеп. Лекарката казва на Мурат, че трябва да са много благодарни на това момиче, защото е спасило живота на Зейнеп.

Назлъ се прибира вкъщи и вижда Рустем да лежи в безсъзнание, вързан на пода. Халит смята, че той за пореден път е вкарал Назлъ в неприятности и не разбира защо се е върнала.

Когато Мурат се прибира, той е много ядосан и веднага се нахвърля на Мелек. Знае, че Зейнеп е в това състояние заради думите на Синем. Сега има само един изход – Мелек трябва да напусне имението със Синем.

Когато Зейнеп пита къде е бащата на Синем, тя много се разстройва. Помни, че той е имал много работа, а после в един прекрасен ден си е събрал вещите и е заминал. След това Синем не е виждала баща си.

Назлъ, заедно с Рустем, който все още не е дошъл в съзнание, се качва на такси и го отвежда вкъщи. В този момент Назлъ е следена по поръчка на Мурат…

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК