Тв новини

„Наследство“: Смъртта на Икбал

Въпреки че смъртта на Икбал сякаш е разрешила проблемите в сериала „Наследство“, тя доведе до още по-голям хаос. Сехер изведнъж научи, че сестра й е убита. Зия пък постепенно полудява. Бълнуванията му ще накарат Сехер да се усъмни в него.

Зия крещи, че е убил Кефсер и Икбал, и че той е виновникът за всички проблеми. Дори това да не е истина, думите на Зия пораждат един въпрос: Дали Зия не стои зад всички тези убийства?

Зия губи контрол над себе си! Но въпросителните знаци ще продължат да се множат. От една страна, състоянието на Зия го тласка с бързи темпове към лудост, която може да му навреди. От друга страна, Сехер е привлечена от нещо съвсем различно. Дали пък Яман не е знаел всичко?

Напрежение между Яман и Сехер! Тези въпросителни знаци в главата на Сехер са доста опасни. Защото вероятността Яман да е замесен в смъртта на сестра й може да я съсипе. Освен това, колкото и да не й се иска да го признае, Яман преди беше луд!

Той я е държал в капан, пускал е кучетата си върху нея, насочвал е лък към нея. Дали Яман е замесен в това, което се е случило с Кефсер?

Сехер и Яман ще бъдат тези, които ще разплетат всички тези загадки. Дори всичко да изглежда толкова сложно, двойката ще разбере, че зад всичко това стои змията Икбал. Красивата им любов ще продължи с още по-голяма сила.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.