Тв новини

„Доброта“: Неслихан към Дамла: Знам всичко!

Неслихан и Дамла пристигнаха заедно на тържество, организирано от Мурат. Шахика не беше доволна, че Неслихан е довела това момиче. Но Неслихан я помоли да забрави разговора им. Тя и без това се срамуваш, тъй като днес се е запознала с гаджето на Дамла. Шахика, без да иска, се изпуска за тайния телефон на Мурат.

Неслихан е в отчаяние и не знае какво решение да вземе. Тя реши да попита майка си как е успяла да издържи и да се примири с изневярата? Неслихан дори не предполагаше, че съпругът й я мами от две години. Дамла я смята за глупава жена, щом не го е забелязала.

Неслихан се срещна с Дамла и я попита дали е виждала съпругата на своя любим? Дали не й е било интересно поне веднъж да я види? В този момент Дамла получи съобщение на телефона си, в което се казваше, че Неслихан е разбрала всичко. Тя много се изплаши, а Неслихан, гледайки я в очите, й съобщи, че знае всичко. Започна да я разпитва как е минало? Дали са се забавлявали и са успели да се насладят напълно? След това Неслихан даде на Дамла само пет минути, за да събере вещите си и да се махне от къщата. Дамла искаше да поговори с Неслихан и да й обясни всичко, но я нарече „сестра“ и получи шамар.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.