Тв новини

„Доброта“: Дамла е бременна, Неслихан се развежда

Неслихан се срещна с Дамла и я покани в колата си. По време на пътуването, Неслихан избухна в гняв, изричайки обвинения към Дамла, като същевременно ускоряваше. Когато чу за бременността на Дамла, вниманието й се разсея, което доведе до катастрофа.

Шахика дойде в компанията и каза на Мурат да си тръгва, заявявайки, че не иска да го вижда повече. В този момент пристигна новината, че Неслихан е в болницата, и Мурат незабавно тръгна към нея.

Пристигайки в болницата, той завари Неслихан и Дамла в безсъзнание, но реши да остане до съпругата си. Когато Дамла се събуди, тя разкри пред Мурат, че носи неговото дете. Тя пожела Неслихан да дойде и да обсъдят спокойно ситуацията. Дамла бе уморена от постоянните разговори на Мурат за детето, родено от Неслихан, и искаше той да признае и нейното.

В този момент се появи Неслихан и увери Дамла, че никой не отрича съществуването на нейното дете. Тя я помоли да не се тревожи, тъй като ще се обърне към адвокати и скоро ще се разведат с Мурат. Дамла се зарадва на новината, но за Мурат това бе неочакван удар.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.