Тв новини

„Наследство“: Разкрит е убиецът на Кефсер


Селим е изчезнал завинаги, а за Яман е дошло време за разплата! Яман ще потърси сметка от всеки за стореното. Каква ще е съдбата на Икбал? Какво ще се случи с любовта между Сехер и Яман?

Яман е обзет от гняв! Най-накрая се отървахме от бедата със Селим. Всички си мислехме, че този луд ще причини много болка на Сехер и Яман. Но Яман, с помощта на Фърат, успя да се справи с него.

Сега е време за разплата. Първо наред е Икбал. Всичките й злодеяния срещу Юсуф и Сехер излязоха наяве. Съдейки по гласовите записи, които са в ръцете на Зюхал, може да се разкрие и убийството на Кефсер, извършено от Икбал в миналото. Няма какво друго да направи.

Дори Икбал да се скрие вдън земята, Яман ще я открие и ще й потърси сметка. Огънят в очите му е толкова силен, че е трудно този огън на отмъщението да бъде угасен. След като се отърве от Икбал, в сериала ще се случат много интересни неща.

Красиви дни за Сехер и Яман! След всички тези беди най-накрая заслужихме щастие. Връзката на двойката стана още по-силна и цялата им романтика ще продължи откъдето е спряла.

Друга разплата ще се състои от страна на Фърат. Той се помири с Неслихан. След стореното геройство, никой не може да му се противопостави. Бора, който причини болка на Неслихан, няма никакъв шанс срещу Фърат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.