Тв новини

„Наследство“: Яман е тежко ранен


Яман е тежко ранен и се бори между живота и смъртта. От друга страна, Селим не възнамерява да се откаже от Сехер. Кой ще спечели в тази битка между Яман и Селим?

За Селим всичко е свършило! След като е хванат от Фърат, положението за Селим се влошава, но той успява да избяга от полицията. Обсебен от Сехер, Селим е готов дори на смърт. Това решение ще бъде последното му.

С решителност Селим ще тръгне след Сехер и Яман. Но това, което Селим преследва, не е неговото щастие, а неговата гибел. Желаейки да се отърве завинаги от Яман, нещата ще се обърнат за него в обратна посока.

Ще се оправи ли Яман? Дори да сме се отървали от бедата със Селим, раната на Яман е доста сериозна. Но Яман  не е от тези, които лесно се предават. Особено когато до него е красивата му любима Сехер! Затова не се тревожете. Яман никога няма да изостави Сехер.

Зюхал ще се разправи с Икбал! Докато Яман и Сехер преживяват тези трудности, вещицата Икбал все още е обсебена от злото. Тя не се интересува нито от Юсуф, нито от Яман. Единствената грижа на Икбал е собственото й щастие. И за това тя е готова безмилостно да пожертва всеки. Първоначално Икбал се опитва да направи Зия зависим от себе си. Тя нетърпеливо очаква смъртта на Яман.

Докато Икбал крои своите дяволски планове, тя не осъзнава, че краят е близо. Записите на гласа, които са в ръцете на Зюхал, ще разкрият Икбал. Първоначално тя ще отговаря за всичко, което е направила, включително и за Кефсер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.