Тв новини

„Наследство“: Сехер иска да се спаси от омразата на Яман

В сериала „Наследство“, Сехер вече е започнала нов план, за да сложи край на несвършващите стресови ситуации от Яман. Този план включваше изготвяне на фалшив паспорт и изчезване с Юсуф. Въпреки това, нещата за Сехер не вървяха добре, напротив, тя попадна в трудна ситуация.

Както вече е ясно трудностите ще обединят любовта на Яман и Сехер. Вече бяхме свидетели на това. Плановете на Икбал и Зухал принудиха двамата да сключат брак. Оттук нататък събитията ще продължат в тази посока.

Въпреки че Яман чувства омраза към Сехер заради случилото се, нещата не са такива, каквито изглеждат. Да, Яман чувства омраза, но не защото Сехер го е измамила. Омразата на Яман идва, заради чувствата му на обич към Сехер и неспособността му да се откаже от нея.

Когато съберем всички тези детайли, се появява ясна картина. Тази картина показва, че нито Яман може да се откаже от Сехер, нито Сехер от Яман. Ако погледнем случилите се събития, виждаме, че въпреки че двамата искат да избягат един от друг, вселената ги държи заедно.

Когато Сехер е в трудно положение, Яман я спасява. Когато Яман е в трудно положение, Сехер го спасява. Двамата са като лекарство един за друг. Успокояването на Зия от Сехер и геройствата на Яман, които спасяват Сехер, могат да бъдат примери за това.

Ако обобщим анализа, въпреки че в сериала нещата изглеждат излязли от контрол, вселената иска нашия двойка да бъде заедно. И в края на деня победител ще бъде любовта!

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.