Тв новини

„Моето име е Мелек“: Халил иска ръката на Мелек

Когато бащите на двете семейства се срещат, между тях се провежда не особено приятен разговор. Мъжете започват да се карат остро и не е ясно до какво би могло да доведе това. Бащата на Мелек започва да упреква бащата на Йомер, че той е виновен за случилото се с неговия син и Дефне. Никой не може да предвиди, че такъв разговор може да доведе до трагични последици. След като бащата на Мелек си тръгва, другият мъж получава сърдечен удар. Той се хваща за сърцето и пада в безсъзнание. Джумали моли непоканения гост да си тръгне и го моли да го остави на мира, за да може да умре спокойно.

Той знае, че няма да издържи дълго, тъй като последните събития се отразяват на него много зле. Също така става известно, че Халил си сътрудничил с комисар Мурат. Враговете не могат да понесат това. Ако преди имаха за цел да отмъстят, сега се появява подходящ повод.

В този момент Халил взема важно жизнено решение и отива в родния дом на Мелек, за да поиска ръката и сърцето от нейните родители. Мелек също е много щастлива. Сеит Али идва, за да съобщи лоши новини и всички роднини на Джумали са много притеснени.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.